big apple, niagra falls o hjem

Då sista tiden av resan var mycket turbulent och tiden som följt i hemlandet likaså har det vart ytterst dåligt med uppdatering på denna blogg, som förövrigt kanske skulle skrotats istället för att avslutas utan läsare J men kanske finns det någon därute som lurar på om vi aldrig kom hem eller hur de sluta!

 ddffd

Efter Washington så for vi i alla fall med tåg till New York, sedan så tog vi oss (superbackpackers som vi är) med tunnelbana till timesquare och därifrån vidare till harlem där vi hade lyckats boka ett hostell som vi böt senare då det var ett dåligt kvarter där vi var för hariga för att bo! New york var cool som fan! As mycket folk!

 nhjk

wdf

Vi åkte 2 dagar senare på en utflykt till Niagara fallen med Sara som vi kände sen innan och hennes aupair vänner. Det var en trevlig resa.. dock galet mycket buss åkande! Vi lyckades köpa öl i ett varuhus trotts vår låga ålder… jag visade upp mitt norska legg. När han fråga vart min ålder stod blev jag sur o kollade argt på honom.. då gick de fiint att köpa! Sedan drog vi till vårat stekarhotellJ

fsdf

 km

Tillbaks till New York så spenderade vi en hel vecka med shopping o turistande sedan när helgen kom så kom Sara ner till oss igen o vi drog ut med henne på en stekig klubb mitt på Manhattan,  det som behövs för att man skall kunna komma in underårig o få gratis service o dryck är en Svensk Sara i högklackar och kort kort :D hon kan hon! Dagen efter blev det en annan klubb där vi också kom in gratis och fick dessutom gå före i kön J de var fräsigt.

 

våning 100 tack

Sen vare dags att åka hem till Sverige igen… lyckades tappa bort varandra på österriket, men det slutade med att båda lyckades komma till karbenning efter tåg – buss och bil resa

:

Bloggen kanske dör lite nu, men förhoppningsvis skall det snart bli nya äventyr, då med en bärbar dator på resan så våra härliga å ä och ö kan följa med också : )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0