Byron Bay

Nu har vi spenderat nestan en vecka i byron bay.. Riktigt skon stad  ganska liten men endock bra med afferer och assmycket folk.. overallt star surfbussar med massa folk utanfor o stranden e overfull med folk :)  vi gillare !
sdfsaf
Her blev mackan hajaten.. 
[-[-[]
Vidare har vi brilljerat pa nattklubbarnas barbord every single night i Byron. Inatt tog deremot denna resa slut ner Makcan  skulle showa off med den beryktade "slegg dansen" Ner en vakt gick forbi bordet der makcan egde rokade han av misstag slo honom dirr i fontanellen, konversationen som foljde var intressant. " oh shit, sorry det var inte meningen" Vado inte meningen, jag sog ju for fan hur du siktade! Nu ska du do!!" sa mackan dog igen..
hgfh.
eftersom macke er portad fran vartenda utestelle i byron nu sa maste vi dra herifran.. men tills vidare far vi festa ute pa gatan : ) ??
xCZx
tuppfektning
ityi
varje kvell avslutas pa stranden... :)
rdtgdf
Detta e forovrigt resan som vi aker i aussie....   och nu e vi precis under brisbane....



Ciaooo

Smoketown

En dag akte vi pa en busstur in i landet till en lite pitoresk by som heter Nimbin... Busschaufforen visade sig vara en gammal engelsk rokskalle som poppade gammal soft hippiemusik! Och staden visade sig vara ungefar likadan.. Det forsta vi mottes av var en gammal tant som mer sag ut som en hexa i harry potter :) som kom o fraga oss om vi ville kopa en cookie ! :)  vi sa att vi klarade oss utan en cookie fran henne och kopte 4st ?? :)  sen kommer vi inte ihag nage mer .. .. eller?
sadfsadfghfh

men iallafall sa var staden full av dealers och hippies som satt o rokte o tyckte att livet var helt underbart ! ?:) Tydligen sa kunde man aven kopa lite vadsomhelst i cafet som lag inne i museumet ..  men men.. vacker by:)
dxfgd
sedan drog vi med en buss vidare till nagon park der vi at BBQ och efter det blev de bad i ett vattenfall.. Nice day.. Dock sa fick vi ganska trakig bussgrupp.. Antingen var dom 45 bast eller snuskiga irlendare som bara var der for att kopa svamp.. och som troligtvis tog ett smakprov pa resan....
yffkjgb


waves

Surfningen var helt underbar :)
Idag skall vi tydligen ha endock bettre vager :)
Helt klart bra:)
kommer lite surfbilder o grejjer sen !
hfg
seeyou

Up North

Bye sydney ! 

rtyrt
dfgdf
gyhjghihyjkljh
10 000 fladdermoss i ett trad....
yrtyrthyrh
fagel = 2  katter = 0   hundar = 0
ety4re
halleew
ergter
ftgdfghdfhfgh
Jan andresen smile
ity
ytjghjth


hay Byron Bay !

Sa fortsetter vi resan litet uppat.. Vi ar numera verldsmestare i bussakning. Om thailands bussresorna var dryga var detta som en tand som exploderar i munnen! Suttit i en Greyhound buss typ ett dygn kenns det som! dock inte kunnat sova mer an 5 min typ :(.. men men.  ner vi kom fram kl 4 pa natten sa hade vi som tur var inget hotell sa vi fick den underbara upplevelsen att sova under bar himmel?? Det var dock mer trafik pa vagen intill en pa autobahn... Sen vaknade vi av att en gammal tant kom och laxade upp oss om att man inte beter sig hur som helst bara for att man er turist :)  vi sa att vi kom fran finnland och drog derifran med en varsin blatira ! :)  vert det !

hj
Men nu ler vi kila....  We have some waves to catch !!

fghfgh

Daniel johansson fast gron


BYE

Down Under

Sydney e en underbar stad!!!!

vi har vart her i 3 dagar nu och har vart runt pa en turistrunda i stan och besokt den kenda turist stranden der vattnet ar overcrowdead med surfare.. En tjej som bor i samma rum som oss berattade dock att det hade vart 3 Shark attacks forra veckan :S:S  sa det kanske later mindre kul... vi bestemde derfor att vi skulle nojja oss med ett fotbad :D:D..  Vi har bokat resa lengs hela ostkusten nu sa vi drar troligtvis i overmorgon.. lite surfkurser o grejjer blev dem med ..
6
igar kvell sa drog vi ut pa saint patricks day och letade guld i regnbagens ende!!  Alla var helt galna och utkledda i gront !!
Det e tyr irlendska pubbar pa varje gata som alla var overfulla med folk !! asstort verkade det vara... ialla fall sa motte vi utt kenneth och martin som vi jobbat tillsammans med i norge som nu e her och pluggar till sjukgymnast...
NGM,HK

men nu blire en macka pa subway o troligtvis en kulglass sedan Bondi beach som ni ser nedan :)

fwf

tgj

CHEERS : )


bilder

her kommer lite randombilder do det tagit veldigt lang tid at ladda upp och derfor er det nogra goa som vi glemt.

tyujgy
kalle och hans framtida flickven... dock fick hon venta 40 ar :)
uyiyu
en kille med en oppen mun.. tysk :S
ftgh
bangkok fron nogon random helig byggnad !
iul
mackan utanfor vart hotell!! eller???

okej de blev inte so manga nu heller :)

men nu lemnarvi deta land och drar till AUSSIE !!!!!!!!!!!!!!!

Stekardag

Det var en dag po phuket do grabarna drog po litet extra: ) 
hjun
Dagen borjade med at det regnade !!, och det er vell inte riktigt som det skall vara i thailand ??  so pojkarna bestemde sig for att go po en shoppingrunda istellet....  det borjade med lite smomarknader som alla har exakt samma saker der man mest forsoker holla sig ifran alla jobbiga forseljare.. men sedan drog vi till "shoppingplaca" vilket er ungefer som phukets egna NK..  men priserna er ungefer som overallt i sverige, dock dyrt i asien... so vi gled runt der och kende oss lite extra stekiga !!!  sedan bestemde vi oss for att kika bio, men inan bion so skulle vi eta lite snabbmat.. vi bestemde oss for en italiensk restaurant utanfor placa... ner vi kom in visade det sig doick at vi hamnat po den kanske stekigaste restaurangen i thailand och hade 6 egna servitriser som svermade runtomkring oss. Det er ju alltid lite kul med servis och man kan ju inte bara dra derifron ner dom har burit oss till bordet get oss massage och lagt en servet i knet... so vi bestellde trotts att priserna var ganska i overkant !! : )
ftryr
Efter maten blev det som sagt bio. I thailand kan man velja och vara liiite stekigare en alla andra och bestella en soffa i bioplokalen.. och ner vi endock hade borjat dagen som stekare vare lika bra o fortseta !! :):)  so det blev en soffa var och vi sog "Strreetfighter" som faktiskt var en riktigt bra filmn och utspelar sig mycket i just thailand. Slumkvarteren i filmen er verkligen som der er po riuktigt so de va intressant !
iu
Efter deta kunde vi bara inte legga ner stekarr yxan utan dagen slutade med hummer po en thailendsk restaurant!! och efter det so drog vi hem till vorat nya steekiga hotell med kanske verldens storsta pool !!! : )   so numera er voran budget for ovriga resan 30kr om dagen !! men det klarar vi nog (Y)
uh
yu5
dock aksveder ner denna bild fick liv..

:(  men bara pyttlite ! :)

PHUKET

 hay dog!

uppdatering efter bowlingen cheers

ugkiyiy

det blev soder en vecka senare : )   bowlingen va asgoo dock so vann anna.. so vi har inte so mycket mer att tillegga om dena dag !! :)
ygu


phuket var mycket bra o vi umgicks med massa goe folk her der en liten elit !
df
mycket bra bild !! eller??  och dessutom iforn phi phi men dom var bra iaf !
.
jhk
moste avsluta med en strandbild do de inte blivit so monga sodanna ! 
her har ni lok alike rova och hand kare broder ner de blir insmorjda i aloevera av en thai selgare

cheers

ko phi phi

Phi Phi bjuder helt klart po ett bra party liv, det er liksom po ko phangan mest ungdomar vilket vi forstoss tycker om.
Det er dock inte alls lika fint her som man hade tenkt sig och vattnet och stranden er inte alls som de vi vart vid tidigare, men men..   vi har funnit en nyuppnad indie bar restaurang som heter banana bar och ligger uppe po taket av ett hoghus ricktigt skont och forkroka der i nogra timmar..  nedanfor so har de en thai boxnings arena vilket dom har i varje stad her. Men denna er speciell eftersom att det er turister som for go upp och thai boxas! Igor treffade vi tvo svenska poolare som stellde upp i en fight so vi fick vara deras cochar med vattenflaska o handuk po sidan om ringen (Y) dock blev de ingen fight for oss :(  men det bor ockso nemnas att kalles fighter vann !! riktigt kul iaf, lite turistboxning veger upp den doliga stranden !

imorn skall vi ut po en boattrip runt the islands runtomkring.. bland annat so blire ett besok vid the beach" stranden och en haj snorkling .

 


RSS 2.0