Stekardag

Det var en dag po phuket do grabarna drog po litet extra: ) 
hjun
Dagen borjade med at det regnade !!, och det er vell inte riktigt som det skall vara i thailand ??  so pojkarna bestemde sig for att go po en shoppingrunda istellet....  det borjade med lite smomarknader som alla har exakt samma saker der man mest forsoker holla sig ifran alla jobbiga forseljare.. men sedan drog vi till "shoppingplaca" vilket er ungefer som phukets egna NK..  men priserna er ungefer som overallt i sverige, dock dyrt i asien... so vi gled runt der och kende oss lite extra stekiga !!!  sedan bestemde vi oss for att kika bio, men inan bion so skulle vi eta lite snabbmat.. vi bestemde oss for en italiensk restaurant utanfor placa... ner vi kom in visade det sig doick at vi hamnat po den kanske stekigaste restaurangen i thailand och hade 6 egna servitriser som svermade runtomkring oss. Det er ju alltid lite kul med servis och man kan ju inte bara dra derifron ner dom har burit oss till bordet get oss massage och lagt en servet i knet... so vi bestellde trotts att priserna var ganska i overkant !! : )
ftryr
Efter maten blev det som sagt bio. I thailand kan man velja och vara liiite stekigare en alla andra och bestella en soffa i bioplokalen.. och ner vi endock hade borjat dagen som stekare vare lika bra o fortseta !! :):)  so det blev en soffa var och vi sog "Strreetfighter" som faktiskt var en riktigt bra filmn och utspelar sig mycket i just thailand. Slumkvarteren i filmen er verkligen som der er po riuktigt so de va intressant !
iu
Efter deta kunde vi bara inte legga ner stekarr yxan utan dagen slutade med hummer po en thailendsk restaurant!! och efter det so drog vi hem till vorat nya steekiga hotell med kanske verldens storsta pool !!! : )   so numera er voran budget for ovriga resan 30kr om dagen !! men det klarar vi nog (Y)
uh
yu5
dock aksveder ner denna bild fick liv..

:(  men bara pyttlite ! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0