Smoketown

En dag akte vi pa en busstur in i landet till en lite pitoresk by som heter Nimbin... Busschaufforen visade sig vara en gammal engelsk rokskalle som poppade gammal soft hippiemusik! Och staden visade sig vara ungefar likadan.. Det forsta vi mottes av var en gammal tant som mer sag ut som en hexa i harry potter :) som kom o fraga oss om vi ville kopa en cookie ! :)  vi sa att vi klarade oss utan en cookie fran henne och kopte 4st ?? :)  sen kommer vi inte ihag nage mer .. .. eller?
sadfsadfghfh

men iallafall sa var staden full av dealers och hippies som satt o rokte o tyckte att livet var helt underbart ! ?:) Tydligen sa kunde man aven kopa lite vadsomhelst i cafet som lag inne i museumet ..  men men.. vacker by:)
dxfgd
sedan drog vi med en buss vidare till nagon park der vi at BBQ och efter det blev de bad i ett vattenfall.. Nice day.. Dock sa fick vi ganska trakig bussgrupp.. Antingen var dom 45 bast eller snuskiga irlendare som bara var der for att kopa svamp.. och som troligtvis tog ett smakprov pa resan....
yffkjgb


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0