ko phi phi

Phi Phi bjuder helt klart po ett bra party liv, det er liksom po ko phangan mest ungdomar vilket vi forstoss tycker om.
Det er dock inte alls lika fint her som man hade tenkt sig och vattnet och stranden er inte alls som de vi vart vid tidigare, men men..   vi har funnit en nyuppnad indie bar restaurang som heter banana bar och ligger uppe po taket av ett hoghus ricktigt skont och forkroka der i nogra timmar..  nedanfor so har de en thai boxnings arena vilket dom har i varje stad her. Men denna er speciell eftersom att det er turister som for go upp och thai boxas! Igor treffade vi tvo svenska poolare som stellde upp i en fight so vi fick vara deras cochar med vattenflaska o handuk po sidan om ringen (Y) dock blev de ingen fight for oss :(  men det bor ockso nemnas att kalles fighter vann !! riktigt kul iaf, lite turistboxning veger upp den doliga stranden !

imorn skall vi ut po en boattrip runt the islands runtomkring.. bland annat so blire ett besok vid the beach" stranden och en haj snorkling .

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Efterlyser lite fina naturbilder!

2009-03-03 @ 17:59:01
Postat av: Sara

hahaha :P Men Kalle du måste ju också fajtas :D Visa att du är en man ;)

Jag efterlyser också lite fina bilder så att jag känner ännu mer hur mycket bättre det är att sitta här bland all snö som håller på att smälta och det håller på att bli sådär laskigt och härligt. Jag bara älskar det vädret.

2009-03-04 @ 08:11:05
URL: http://saaaarafloren.blogg.se/
Postat av: Anonym

snusk norska......

2009-03-04 @ 17:52:10
Postat av: Sara LillBossen

Aha, så herlich, mackan i baroverkropp! hehe

2009-03-10 @ 01:40:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0