brenda utslagna krigare

Nestan en vecka har gott sedan vi kom till panghan och haadrin..  Vi har hengt ihop med 2 svenska damer som vi nog skrivit om tidligare, mycket roligt sellskap! 

En helt vanlig dag for oss spenderas po foljande vis


vaknar lite sent, moste go runt po stan o leta efter ett bra stelle o eta frulle (oftast frucktsallad med musli o youhurt)
Sedan moste vi ta oss ner till stranden der anna o Hanna har legat och stekt sedan solen gick upp.. sedan moste vi bada o sola ett tag.. nu kommer dagens neste utmaning, att hitta ett stelle lempligt for middag for att sedan bege oss hemot der vi moste dusha o fixa oss for att sedan igjen go ut och leta efter matstelle tillsammans med damerna och sedan leta efter ett lempligt stelle att spendera natten : ) ...

igor var vi och badade i en pool po ett lite bettre hotell en der vi bor och treffade 3 israeliska kvinnor, det er veldigt monga fron israel som er her i thailand po semester vilket iaf forvanade oss och voran syn po israel verkade visst inte vara densamma som deras otippat ?

- bor ni i nerheten av gaza och der der de er lite oroligt??

- neeej vi bor typ en timme derifron so vi merker inte av nogra strider eller so !

-hmmm

efter vorat tjuvbadande so drog vi ner o treffade damerna i vanlig ordning for att forkroka lite po deras balkong tillsammans med vor wales polare som er tagen direkt ur braveheart dock har han inte nogon kilt med sig po resan... efter det so gick vi ner till ett stelle som heter coral beach bungalows der det var poolparty...   helt ok dag..

idag blire nog ner po den vanliga stranden och ta det lite lungnare en igor : )

en annan grej som var lite cool var att vi treffade 2 svenskar nere po stranden varav den ena hette funny och hade spelat fotboll tillsammans med maria vilket var lite roligt.. ellere trokigt.. eller?


seeee u

Kommentarer
Postat av: Maria Ljungdahl

Men vad är det jag hör! Har ni träffat Fanny? Hulth? vad roligt :D super trevlig tjej!! Om det nu är henne ni menar? Verkar ju som att ni har det bra btw, sola lite åt mig med, jag är SÅ blek! miss u!

2009-02-27 @ 15:06:39
Postat av: Ida

kan trooo att det ær några som har brudar kring sig på sin tripp ;) haha.

jag ær så avundsjuk. sjælv sitter jag hær och kollar ut på snøkaos! hoppas ni har den bæsta tiden i ert liv.

2009-03-08 @ 20:49:44
URL: http://behmskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0