San Franingetdisco



(Bild nedan; taget direkt ur Tony Hawk pro skater 1. Det tycker Yt e coolt va?)

San Francisco har manga kullar, backar, dalar och kanske inte minst bogar. Sov med en igar, det sog.
Nu ska vi ivag och kolla pa Broke back montain, eller?
gyuuih
Dag 1 slutade i ren katastrof. Klockan var 9.12 pm och vi var lite hungriga. Hade precis checkat in pa ett hostel och tankte vi kunde ga och ta nagot att eta i koket. Nar vi bad kocken sno ihop nagot lett borjade dennes hjarna fatta eld. Det resulterade i att alla, utom en sovande gubbe, var tvungna att stella sig pa gresmattan och ta kort pa den ankommande brandbilen. Alot of fun.

Tillbaka till verkligheten. tva dagar innan vi lamnade LA skulle vi mota vara Homies, vi tankte ta bussen men ner denne inte kom bestamde vi oss for att ga. Vorat storsta misstag sedan Kalle snaggade sig. =) En sonder gymmad kille, med gangster look kom upp cyklande pa en BMX och hotade oss till livet och tog dollar = 150. Katter = 0... Detta skedde klockan 11 am vid en busshallsplats, WIERD! Thats how it goes down in the gettos.. WE MUST GET OUT OF HERE, tankte vi och drog.. Ner vi sedan anmalde detta hos polisen berattade dem att vi bodde i en av de farligaste slummomradena i LA!

I overmorgon ska vi till Alcatraz, sedan drar vi till Washington DC pa Onsdag och helsar pa mackans Fassa och dennes syrra. Yay, so many activities. MANTA RAY!! X Xxx 2 2, Is everybody in? Is everybody in? Xx x...................Zzzz

Kommentarer
Postat av: Erika

Hej!Va´härligt att äntligen se er på bild!Jag är sååå avis på er resa! Frågar Oliver (ibland lite för ofta)var ni är och hur det går.Ni har haft tur några gånger...ÄNTLIGEN är ni i USA! Jag är nyfiken på hur ni gillar landet?Lev livet, ät många corn on the cob och massor av pretzels!Marcus, jag vill gärna se fotoalbumet när ni kommer hem!Be careful out there!

2009-05-25 @ 13:04:11
Postat av: Sara Florén

Härligt med lite uppdatering :D

Fy så underbart :D

2009-05-26 @ 10:17:13
Postat av: robban

hehehe fan va coooolt, känner igen det som fan! btw så har jag skatat lite senaste dagarna mackan, så det blir skaaating när ni kmmer hem . Puss och akta er för bladingar

2009-05-26 @ 13:33:03
URL: http://inho.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0